Virtualni sajam “Study in France”

Francuski Institut u Hrvatskoj i Espace Campus France Croatie zajedno sa 14 europskih zemalja i 40 visokoškolskih francuskih ustanova sudjelovati će na virtualnom sajmu “Study in France” od 6. do 15. studenog 2017.
Ovaj dogadjaj ima za cilj predstaviti studentima i učenicima srednjih škola izvrsnost studijskih programa u Francuskoj te predstavlja jedinstvenu prilika za informiranje i virtualni susret s predstavnicima institucija francuskog visokog obrazovanja.

Pristupom na interaktivnu platformu http://virtual.campusfrance.org/ studenti i učenici mogu stupiti u direkni kontakt sa školama i sveučilištima, saznati kako odabrati odgovarajući studijski program te upoznati različite postupke upisa na sveučilišta,
na visoke škole za tehnička i znanstvena zanimanja (inženjere) i na umjetničke i poslovne škole.

Jednako tako, studenti će moci dobiti informacije o studentskom životu u Francuskoj, troškovima upisa, smještaju, dostupnim stipendijama.
Ustanove visokog obrazovanja i Espaces Campus France iz spomenutih zemalja direktno će odgovarati na pitanja europskih studenata putem Facebook Live-a.

Facebook Live Espace Campus Francea Croatie možete pratiti u petak, 10.11. 2017 u 11 h 30.

Salon-virtuel_720